IDP - enginyeria · medi ambient · arquitectura CASTELLANO CATALÀ ENGLISH PORTUGUÊS
RSSYoutubeTwitterLinkedinFacebook Blog
Tecnologies de la informació i la comunicacióÀREES DE ACTUACIÓ · TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ

Referent mundial en el camp de les Smart Cities


Som experts en l'ús intensiu de les tecnologies d'informació i comunicació per a la monitorització, l'anàlisi i la gestió de l'eficiència, implementant solucions d'alt valor afegit que faciliten als nostres clients millorar la productivitat, reduir costos i minimitzar l'impacte mediambiental derivat de la seva activitat, amb aplicacions en pràcticament tots els sectors de l'economia: infraestructures, indústria, building, logística, aigua, residus, etc.

Menció a part mereix l'aposta decidida per IDP de posicionar-se com a referent mundial en el camp de les Smart Cities, implantant infraestructures, xarxes i dispositius intel·ligents que permetin tenir dades online amb què gestionar de manera interactiva i eficient la ciutat, reduint la despesa pública, millorant la qualitat en el servei, aconseguint la màxima transparència amb els ciutadans, i afavorint la innovació i el desenvolupament de nous negocis per impulsar el creixement de l'economia i la generació d'ocupació.
Anterior Següent

Smart City

Monitorització per a la millora de l´Eficiència

Sistemes d´Informació Geogràfica

EMPRESA

ÀREES DE ACTUACIÓ


SERVEIS


PROJECTES


COMUNICACIÓ

IDP INGENIERIA Y ARQUITECTURA IBERIA SL · NIF. B62731807 · Mapa Web · Política de cookies · Avís Legal · Disseny web Anunzia