IDP - enginyeria · medi ambient · arquitectura CASTELLANO CATALÀ ENGLISH PORTUGUÊS
RSSYoutubeTwitterLinkedinFacebook Blog
IDP - enginyeria · medi ambient · arquitectura - Comunicació - Notícies
COMUNICACIÓ · NOTÍCIES

IDP participa en el Projecte d'innovació WPDron promogut pel CDTI

17/05/2018

WPDron és un projecte col·laboratiu de recerca industrial, desenvolupament experimental i innovació promogut pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), que té per objecte el desenvolupament d'un sistema centralitzat de seguiment automatitzat d'execució d'infraestructures en obra civil lineal basat en drons de prestacions tecnològiques avançades, específicament desenvolupats en el marc del projecte, així com en una nova plataforma tecnològica d'intercanvi, tractament i distribució de dades.

Per a això es centrarà en el desenvolupament d'un vehicle autònom d'adquisició de dades de grau industrial, el desenvolupament d'una eina generadora de models 3D i del núvol de punts associada així com de la seva integració en el sistema mitjançant la realització d'un model BIM tridimensional integrat amb tecnologia GIS per a l'obtenció d'un model GeoBIM (BIM geoposicionat), i en l'acoblament de l'automatització de la presa de dades, el seu processament com a model digital i l'obtenció de resultats aplicables als requeriments de l'obra civil.

El projecte compta amb un pressupost total d'un milió  d'euros en un termini d'un any i mig i serà desenvolupat pel consorci format per FCC Construcció, SA, UAV Autosystems Hovering Solutions, SL i IDP Enginyeria i arquitectura Iberia, SLU.

El grup d'enginyeria IDP consolida la seva estratègia en R+D+i desenvolupant solucions innovadores enfocades a generar valor per als clients i la societat, posicionant com a líders dins de l'enginyeria BIM.

 
IDP participa en el Projecte d'innovació WPDron promogut pel CDTI

<< TornarEMPRESA

ÀREES DE ACTUACIÓ


SERVEIS


PROJECTES


COMUNICACIÓ

IDP INGENIERIA Y ARQUITECTURA IBERIA SL · NIF. B62731807 · Mapa Web · Política de cookies · Avís Legal · Disseny web Anunzia