IDP - enginyeria · medi ambient · arquitectura CASTELLANO CATALÀ ENGLISH PORTUGUÊS
RSSYoutubeTwitterLinkedinFacebook Blog
IDP - enginyeria · medi ambient · arquitectura - Tecnologia BIM
EMPRESA · TECNOLOGIA BIM

Nova concepció del procés de disseny i construcció


IDP treballa en totes les àrees d'actuació mitjançant la tecnologia BIM (Building Information Modelling). 

 

BIM és una metodologia de treball, suportada en diferents softwares especialitzats per a l'elaboració i gestió de projectes, que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital de l'obra, integrant tota la informació en un model parametritzat, complet, únic i centralitzat que comparteixen tots els agents que intervindran durant tot el cicle de vida de l'edifici, infraestructura, etc.; des del disseny conceptual fins el manteniment durant tota la seva visa útil. Aquest model digital permet la integració de fins a 7 dimensions - les 3 físiques, la planificació temporal (4D), el cost-pressuposts (5D), anàlisi energètica i de sostenibilitat (6D), i integració amb sistemes de Facility Management (7D) - agilitzant la presa de decisions i eliminant completament els errors basant-se en un coneixement global del projecte a través del model.

 

La tecnologia BIM permet treballar simultàniament a diversos professionals sobre el mateix model de manera deslocalitzada (sistema OPEN BIM) en tots els nostres centres de treball, existint una traçabilitat de totes les modificacions realitzades.

EMPRESA

ÀREES DE ACTUACIÓ


SERVEIS


PROJECTES


COMUNICACIÓ

IDP INGENIERIA Y ARQUITECTURA IBERIA SL · NIF. B62731807 · Mapa Web · Política de cookies · Avís Legal · Disseny web Anunzia